cropped-logo-icoon-huishoudboekje-1-03.png

“Preventieve budgethulp, voor financiële rust als dat nodig is.”

Diensten rond het Huishoudboekje

Het Huishoudboekje is een open source Common Ground initiatief. Dat wil zeggen dat iedereen die dat wil de applicatie kan downloaden van Gitlab, installeren op een eigen webserver, en het gratis in gebruik kan nemen.

Om gemeenten te helpen, biedt Topicus diensten aan rond Het Huishoudboekje. Daarnaast organiseert VNG Realisatie dat de doorontwikkeling en het onderhoud van Het Huishoudboekje in opdracht van deelnemende gemeenten goed wordt gecoordineerd.

Topicus en Het Huishoudboekje

Topicus kan de volgende diensten voor uw gemeente leveren:

  • Hosting op een veilige, Haven compliant omgeving. Topicus regelt beschikbaarheid, backups, plaatst nieuwe releases en lost verstoringen op.
  • Implementatiebegeleiding. Topicus stelt een projectleider beschikbaar, die Het Huishoudboekje goed kent, en de projectleider binnen uw gemeente zo efficiënt mogelijk helpt met de uitrol.
  • Training. Topicus kan een training geven aan de gebruikers van Het Huishoudboekje binnen uw gemeente. Samen met Purpose organiseren we ook een workshop rond de optimale manier om Het Huishoudboekje in te zetten in uw organisatie. We gaan dan in op de specifieke voordelen (zoals de lage drempel, weinig stigmatisering, efiiciënte begeleiding) en hoe die de deelnemer maximaal rust kunnen geven.
  • Maatwerk. Wanneer u Het Huishoudboekje wilt koppelen met bijvoorbeeld uw Mijn-Omgeving of uw zaaksysteem, kan Topicus dit maatwerk voor u realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Topicus. Zie onze Contact-pagina.

Voor meer informatie over Topicus: zie onze website.

© 2022 – Community Het Huishoudboekje. Deze website wordt onderhouden door Topicus Overheid b.v.